Årskrönika för 2013

Skrivet av Linda den 2014-01-12 klockan 10:48:00
Det är en hel del nya läsare som har hittat hit till min blogg detta år! Det har varit jätteroligt att ha fått lära känna endel utav er och många har även delat med er av era egna hårresor. Otroligt skojigt! :) 
 
År 2013 har jag b.la lärt mig att det finns mycket olika åsikter från experter som skiljer sig när det gäller hårskötsel. Ibland får man helt enkelt lita på sin egen magkänsla och lyssna på vad ens eget hår gillar. Det finns ju självklart grundläggande saker som man bör göra med håret för att det ska vara friskt och må bra, dvs. att tvätta rent, ge näring och återfukta. Men för övrigt är de andra stegen inom hårskötsel endast upp till varje hår. Varje hår är ju som sagt var unikt! ;)
 
En minne från förra året som jag tar med mig är den underbara workshopen om afrohår som jag anordnade på ungdomsgården i Jordbro <3 Vi diskuterade bl.a hur man sköter afrohåret på bästa sätt. Det var otroligt givande att få höra ungdomarnas tankar och åsikter kring ämnet. Det fanns även  ett stort intresse från mina läsare att fortsätta med detta, så håll utkik för ett eller flera workshops för detta år ;) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback