Love your own hair before you love other people's hair…Eller?

 
 
Jag tycker ibland att det är lite sorgligt att se sådana bilder. Denna tjej har totalt nonchalerat och gett upp på sitt eget hår :( Men i dagens samhäller är ju detta inte alltför ovanligt heller. Vilket är synd! Ibland vill man bara säga till personen: ''Om du börjar ta hand om ditt eget hår så kan det tillslut se ut som ditt eget löshår''. Finns det fler som brukar tänka så? :) 
Naima
2014-05-21 @ 09:34:35

Här har du en som tänker EXAKT likadant! Tragiskt nog har man varit där själv, slitit med att sy syntet så som för dyrt äkta hår. Förstår inte hur jag tänkte, eller i för sig är det väll för att man fått det inpräntat i huvudet sedan barnsben att rakt hår är fint osv. Anyway äntligen fri från "slaveriet" under skönhetsideal och vithetsnorm. Grym blogg!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

blackhaircare.blogg.se

Personer med afrotextuerat hår kan få hälsosamt och friskare hår. Personer med afrotextuerat hår kan även växa ut sitt hår så långt som de själv önskar. Målet med denna blogg är att bryta myten gällande personer med afrotextuerat hår och ge ökad kunskap kring ämnet afrohår och hårvård.

RSS 2.0