Hårtvätt: Fukt och protein behandling

Skrivet av Linda den 2013-11-07 klockan 22:43:00
 
I helgen kände jag för att göra en liten blandad mix av lite av varje! :) Aloe vera juice, (fukt), balsam från Olive oil root stimulator (fukt/protein), castor olja (fukt), Aubrey BPB balsam (protein) och mandel olja (fukt). Det var ett tag sedan jag förde in lite protein i håret så det här kändes otroligt nödvändigt!  Denna helg var en bra tvättdag för mig måste jag säga., håret blev för första gången på länge mycket lättare att utreda. Jag har upptäck att mitt tighta 4b-c hår, framförallt nu när håret har blivit längre, faktiskt är i ett stort behov av att tvätta en bit i taget =D Gud vilken skillnad det är! <3 Hur funkar era tvättdagar tycker ni?
 

Kommentarer
Postat av: mamilovesu

Åh jag har blivit så himla lat nu för tiden. Jag mest bara tvättar håret med balsam (samma balsam som du har på bilden där. Sedan lägger jag i någon kräm eller olja och knyter en skarf runt för att det ska bli noogorlunda platt. Måste verkligen börja ta hand om det igen :p

2013-11-11 @ 13:14:39
URL: http://mamilovesu.se/
Postat av: Linda

Hej afroego! Ja, men visst!:) Vi har alla sådana perioder där man ibland inte orkar helt enkelt! Så kan det bli för mig också många gånger:) De gångerna jag är lat så tvättar jag bara håret med balsam och ser till att håret får fukt dagligen. Det viktigaste är ju trots allt att håret inte blir torrt! Sedan får det andra sköta sig självt:)

Hårrutinen får ju heller inte bli till en börda tänker jag, så då kanske man kan försöka klura ut och hitta någon rutin som passar ens vardag:)

2013-11-13 @ 22:33:51
URL: http://blackhaircare.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback