#Läsarfråga

Skrivet av Linda den 2014-03-19 klockan 21:26:00
 
Hej jag har precis fixat en weave och min hårbotten kliar. Sett videor på youtube där de rekommenderar cantu shea butter no drip oil. 
Vet du om det finns någon butik i sthlm elr hemsida där man kan köpa den för jag hittar den tyvärr inte. Eller har du tips på någon bättre produkt? 

Svar: Hej! Jag blir direkt lite nyfiken på varför ditt hårbotten kliar och orsaken till det. Kliar din hårbotten endast när du har weave? Kliar din hårbotten kontinuerligt oavsett om du har weave eller ej. Använder du schampo för ofta osv? Rent generellt sätt kan det betyda att din hårbotten antingen är ''allergisk'' mot löshåret (oftast kan det hända med löshår som inte är 100%naturligt hår) eller så kan det helt enkelt bero på att din hårbotten är torr. Utifrån det kan det då vara bra att återfukta ens hårbotten med olja. Kontinuerliga hårinpackningar brukar också kunna hjälpa. Jag vet tyvärr inte var man kan köpa Cantu Shea butter no drip oil just i Sverige. Har du prövat via hemsidan Ebay? Förövrigt sägs produkten innehålla jojoba olja, tea tree olja osv. Dessa naturliga oljor finns att hitta exempelvis på hemsidan bodystore.com. Lycka till!

Månadens hår

Skrivet av Linda den 2014-03-19 klockan 20:58:00
 
 
Shiny and healthy!! 

….Att det kan gå så här långt..

Skrivet av Linda den 2014-03-19 klockan 20:53:00
 

Back on town!

Skrivet av Linda den 2014-03-19 klockan 20:10:00
 
Oj, vad snabbt tiden går! Det var ett tag sedan som jag skrev i bloggen just pga av att en hel del saker har hänt både på jobbet och privatlivet! Bra saker förstås! ;) År 2014 känns som ett bra år och förhoppningsvis fortsätter det så året ut. //Håller tummarna iaf// Men rent tidsmässigt har det tyvärr inneburit att bloggen har fått ligga lite på is ett tag. Jag har dock saknat att skriva och jag har saknat att få ta del av er läsares erfarenheter av hårskötsel. Hoppas att ni alla har haft det bra och att era hårresor har rullat på utmärkt:)