Panto-3 hårinpackning

Man har ju hört talats om vitamin tillskott såsom hårkontroll, panto-3, jästex, silicia m.m. som ska kunna bidra till ökad hårväxt.
Nu går det även att köpa Panto-3 hårinpackning i hälsokostbutiker. Hårinpackningen med vitaminkur, det ska tydligen återställa fuktbalansen samt stimulera och skydda hårbooten. Inpackningen sägs vara helt naturlig och innehäller därmed ej några skadliga kemiska ämnen.
 
 
Detta blir något att testa framöver...Till helgen ska jag köpa denna produkt =)
Dina
2013-06-16 @ 22:43:31

Hej Spännande med hårinpackning och se om det hjälper. Själv har jag de seaste månaderna gått över till Original Silicea och märkt en jätte stor skillnad med tjockare hår och fler små hår som kommer fram. Men bäst är faktiskt att mina små utslag fräsmt i ansikte och hårbotten har blivit så mycket bättre, nästan helt borta. Så testa Original Silicea annars om du har problem.

Kram och tack för en superblogg

Linda
2013-06-17 @ 00:02:38
URL: http://blackhaircare.blogg.se

Hej Dina! Ja, det ska bli intressant att testa inpackningen!
Oj, det verkar finnas hur många kosttillskott som helst nu förtiden =) Original Silicea alltså? Det ska jag definitivt kolla upp! Stort tack för din kommentar och tipset. Kram, ha en fortsatt trevlig kväll!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

blackhaircare.blogg.se

Personer med afrotextuerat hår kan få hälsosamt och friskare hår. Personer med afrotextuerat hår kan även växa ut sitt hår så långt som de själv önskar. Målet med denna blogg är att bryta myten gällande personer med afrotextuerat hår och ge ökad kunskap kring ämnet afrohår och hårvård.

RSS 2.0