Bra leave in balsam produkter

Exempel på några bra leave in balsam....

 
Shea butter (Cantu, Shea soft)
 
 
Giovanni
 
 
 
Creme of nature
 
 
 
Mixed chicks
 
 
Olive oil (Organic root stimulator)
 
 
Herbal Essence
 
 
Aussie
 
 
 
Kinky curls (Knot today)
Hydrotherma Naturals (Daily Moisturizing Growth Lotion)
 
 
 
 
harriet
2014-03-08 @ 15:52:43
URL: http://akidi.blogg.se

Hej jag har precis fixat en weave och min hårbotten kliar. Sett videor på youtube där de rekommenderar cantu shea butter no drip oil.
Vet du om det finns någon butik i sthlm elr hemsida där man kan köpa den för jag hittar den tyvärr inte. Eller har du tips på någon bättre produkt?

Tackar så mycket!

Linda
2014-03-19 @ 21:28:10
URL: http://blackhaircare.blogg.se

Hej Harriet! Jag blir direkt lite nyfiken på varför ditt hårbotten kliar och orsaken till det. Kliar din hårbotten endast när du har weave? Kliar din hårbotten kontinuerligt oavsett om du har weave eller ej. Använder du schampo för ofta osv? Rent generellt sätt kan det betyda att din hårbotten antingen är ''allergisk'' mot löshåret (oftast kan det hända med löshår som inte är 100%naturligt hår) eller så kan det helt enkelt bero på att din hårbotten är torr. Utifrån det kan det då vara bra att återfukta ens hårbotten med olja. Kontinuerliga hårinpackningar brukar också kunna hjälpa. Jag vet tyvärr inte var man kan köpa Cantu Shea butter no drip oil just i Sverige. Har du prövat via hemsidan Ebay? Förövrigt sägs produkten innehålla jojoba olja, tea tree olja osv. Dessa naturliga oljor finns att hitta exempelvis på hemsidan bodystore.com. Lycka till!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

blackhaircare.blogg.se

Personer med afrotextuerat hår kan få hälsosamt och friskare hår. Personer med afrotextuerat hår kan även växa ut sitt hår så långt som de själv önskar. Målet med denna blogg är att bryta myten gällande personer med afrotextuerat hår och ge ökad kunskap kring ämnet afrohår och hårvård.

RSS 2.0