Svart te sköljning

För de flesta personer finns det perioder där håret fäller av lite mer än vanligt. För en del personer händer det oftast kring vinterhalvåret. Att håret fäller vid någon specifik period under året är inget att vara orolig för men om det händer mer än nödvändigt så bör man ta reda på om det handlar om något annat...exempelvis, stress, dålig hälsa, dåliga kostvanor etc.
 
 
 
 
Om ditt hår har hamnat i en period där det börjar fälla av... så finns det kurer som svart te sköljning att använda sig utav.
 
Bra saker med svart te sköljning och afrohår
 
-Svart te innehåller mer coffein än kaffe. Koffeinet blockerar en typ av hormon i håret som är ''ansvarig'' för hår avfall.

-Minimerar att håret fäller av

-Bidrar till ökad glans och gör håret mjukt

-Framhäver hårets naturliga färg

 

Exempel på hur man sköljer svart te i håret.


Använd 2-4 tepåsar till 2 koppar av kokt vatten (beror lite på hur mycket hår du har). Låt blandningen stå i några timmar eller över natten. Ta te blandningen och häll det över ditt hår efter hårtvätt, låt det sitta kvar i håret i ca 20-30 minuter. Sedan avslutar du proceduren med att använda en inpackningen eller balsam i minst 30 min. (Du skall inte skölja ut téet när du har inpackningen/balsamet. Skölj sedan ut allting noggrant.

 
Info från hemsidan UrbanBushBabes, sökord black tea rinse



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

blackhaircare.blogg.se

Personer med afrotextuerat hår kan få hälsosamt och friskare hår. Personer med afrotextuerat hår kan även växa ut sitt hår så långt som de själv önskar. Målet med denna blogg är att bryta myten gällande personer med afrotextuerat hår och ge ökad kunskap kring ämnet afrohår och hårvård.

RSS 2.0