Några tips på vägen...

När det gäller afrohår och hårvård:
 
 
 
  • Fokusera inte hela tiden att du ska ha längre hår, fokusera hellre på att få hälsosammare hår. Tillslut så kommer längden helt naturligt. (Det är lättare att få längre hår när håret är mer hälsosammare).
  • Sluta med att försöka få tag på alla hårprodukter som finns i marknaden för det finns väldigt många bra hårprodukter så det är lönlöst egentligen. Fokusera hellre på att lära känna ditt hår, hitta hårprodukter som ditt hår gillar och håll dig till dessa. För mycket hårprodukter är inget att sträva efter. Glöm inte att lagom är bäst!!
  • För mycket fukt i håret är heller inte bra,trots att afrohåret är torrt så är lagom mycket fukt det man ska sträva efter.
  • Glöm heller inte dina toppar när du vårdar ditt afrohår!! Exempelvis när du smörjer ditt hår med leavin balsam och naturliga oljor så glöm inte dina toppar också. Topparna är äldst och behöver därmed extra mycket uppmärksamhet. Att ge uppmärksamhet till topparna leder tillslut till att de inte bryts av. Vi kan då behålla längden på vårat hår och håret blir längre.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

blackhaircare.blogg.se

Personer med afrotextuerat hår kan få hälsosamt och friskare hår. Personer med afrotextuerat hår kan även växa ut sitt hår så långt som de själv önskar. Målet med denna blogg är att bryta myten gällande personer med afrotextuerat hår och ge ökad kunskap kring ämnet afrohår och hårvård.

RSS 2.0