Tro, hopp och kärlek

De tre första stegen för att kunna få längre och hälsosammare afrohår är genom tro, hopp och kärlek.
 
TRO: Du behöver tro rent mentalt att du kan få långt hår. Utan tro är det ingen mening att ens försöka. Utan tro kan du med helt säkerhet hämma dina möjligheter till att få längre och hälsosammare hår!
 
HOPP: Hopp och tålamod behövs för att öka dina möjligheter till längre hår. Resan till ett längre hår kan vara mycket krävande och kan därmed göra att man tappar hoppet. Att man tappar hoppet kan i värsta fall leda til att man ger upp. Tänk varje gång när du känner att du vill ge upp, att det är fullkomligt möjligt även för dig att få längre och hälsosammare hår, försök att återfinna hoppet på bästa sätt som du kan. När du har gjort det kommer du tillslut att få tillbaka tålamodet. Men vad du än gör.. ge inte upp hoppet!
 
KÄRLEK: Det krävs även att du finner kärlek till ditt hår. När du börjar behandla ditt hår som att det vore något av ditt mest betydelsefulla ting, så kommer du mycket snart att se att ditt hår håller på att bli mycket hälsosammare och därtill mycket längre. Ditt hår förtjänar ömhet, uppmärksamhet, tillgivenhet och kärlek! Ditt hår är unikt och vackert. Älska ditt Afrohår!
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

blackhaircare.blogg.se

Personer med afrotextuerat hår kan få hälsosamt och friskare hår. Personer med afrotextuerat hår kan även växa ut sitt hår så långt som de själv önskar. Målet med denna blogg är att bryta myten gällande personer med afrotextuerat hår och ge ökad kunskap kring ämnet afrohår och hårvård.

RSS 2.0