Shea Moistures...

Skrivet av Linda den 2013-11-27 klockan 00:05:00
 
Nu har jag äntligen fått hem ett balsam från Shea moistures :) Är så himla glad :) I helgen får man väl pröva denna produkt för första gången! Som jag har längtat :) Många utav mina fina läsare har frågat var jag köper Shea moistures hårprodukterna. Jag köper mina Shea mouistures från Ebay. 

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Vem beställer du ifrån på eBay? =) Hur mycket betalade du… allt som allt?

2013-11-27 @ 00:19:09
URL: http://nathalca.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag har ganska nyligen börjat med det här. Innan var det lillesyrran som alltid beställde åt mig, så jag måste säga att jag inte är någon som helst expert i det hela :D

För ca 1 månad sedan kollade jag igenom de produkter jag ville ha och jämförde pris och frakt. Minns tyvärr inte hur mycket den totala kostnaden blev i och med att jag köpte olika saker på en och samma gång från olika säljare:S

Jag har också nu med jämna mellanrum fått alla produkter hemskickat vid olika tillfällen den senaste månaden.

Det som är bra med Ebay är att man redan innan köptillfället kan se hur mycket den totala kostnaden blir inklusive frakten, dvs. utan att behöva gå vidare i köpet.

Lillesyrran brukar dock rekommendera att man helst köper produkter från butike från USA och England samt att man alltid tittar igenom köparnas recensioner av säljaren. (Lillesyrran gillar bl.a säljaren OuterBeautySupply från USA)

Säljare med en guldmedalj och goda recensioner är att föredra!

2013-11-27 @ 20:46:55
URL: http://blackhaircare.blogg.se
Postat av: Linda

OuterBeautySupply.com är tydligen ett företag i USA som har en butik. Det går lika bra att köpa direkt från deras webbutik.

Igår kväll var jag och kikade på deras hemsida och jag måste säga att jag är helt såld :) Lillesyrran har alldeles nyligen fått hem sina produkter därifrån och hon är supernöjd!

2013-11-28 @ 20:54:26
URL: http://blackhaircare.blogg.se
Postat av: Anonym

Jaha! Tack:-) vad går frakten på?

2013-12-01 @ 07:29:40
Postat av: Linda

Jag vet inte! Jag har själv inte handlat från hemsidan ännu. Tror dock att frakten kan skilja sig beroende på hur mkt man handlar och ibland har de även endel kampanjer:)

2013-12-10 @ 23:53:34
URL: http://blackhaircare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback