Vad man inte ska göra med håret!!! 101 Hehehe

Ush vad elakt att skratta egentligen men jag kan inte hjälpa det :) Videon är ju både hemsk och komisk på samma gång... Även om tjejen inte har afrotextuerat hår så kan det även hända personer med andra hårtyper.
 
Stackars tjej....Detta är vad man inte ska göra med sitt hår när man använder ett värmeverktyg:
 
 
 
-Värmeverktygen (om du har hög värme) skall helst sitta i ca 3-7 sekunder i håret..inte längre!!! 
 
-Använd ALLTID värmeskydd innan
 
-Vad noga med vilka andra produkter du har i håret innan du plattar
 
- Svenska hårfrisörer rekommenderar att man inte har några andra hårprodukter INNAN man plattar håret, enbart värmeskydd. Andra produkter, såsom håroljer och liknande som används innan hårplattning kan bränna av håret. Använd hellre andra hårprodukter när du är färdig med att platta håret.
 
Natha
2013-02-23 @ 19:08:46

Hmm... Vad bra att hon vågar dela m sig =P troligtvis har hon lärt sig ett å annat. Tur att det "bara" var en slinga typ.

Linda
2013-02-24 @ 11:04:37
URL: http://blackhaircare.blogg.se

Det var verkligen modigt att hon vågade dela med sig, sharing is caring som man brukar säga. Jo men visst! Förhoppningsvis har hon lärt sig nu =)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

blackhaircare.blogg.se

Personer med afrotextuerat hår kan få hälsosamt och friskare hår. Personer med afrotextuerat hår kan även växa ut sitt hår så långt som de själv önskar. Målet med denna blogg är att bryta myten gällande personer med afrotextuerat hår och ge ökad kunskap kring ämnet afrohår och hårvård.

RSS 2.0