Mejlfråga

 Del C:
Har du några allmänna tips för mig som ska börja min 
transition ?
Mina tips är att lära känna ditt hår och håll dig till de hårprodukter som ditt hår gillar. Se tips från andra ''hårgurer'' som en vägledning men inte en regelbok, detta då allas hår i slutändan är olika och unika. Viktigast är dock att tänka på att tvätta/schamponera håret ca 1 ggr per vecka, använd alltid balsam efteråt. Fuktgivande balsam är bra men glöm inte också att använda protein balsam med jämna mellanrum. Kamma håret varsamt (börja från hårtopparna och sedan försiktigt upp mot hårrötterna). Återfukta håret dagligen med en leave in-balsam och stäng in fukten med en naturlig olja. Glöm heller inte dina hårtoppar, se till att hålla dessa hälsosamma genom att klippa hårtopparna regelbundet och fokusera även på dem när du återfuktar håret med leave-in balsam och olja. Massera din hårbotten dagligen bidrar till ökad hårväxt! 
 
Att håret växer och blir längre beror mycket på att man lyckats få hälsosamma hårtoppar. Om man ser till att dessa inte bryts av så lyckats man på så sätt att bibehålla längden i sitt hår och håret blir därmed också mycket längre. ;)
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

blackhaircare.blogg.se

Personer med afrotextuerat hår kan få hälsosamt och friskare hår. Personer med afrotextuerat hår kan även växa ut sitt hår så långt som de själv önskar. Målet med denna blogg är att bryta myten gällande personer med afrotextuerat hår och ge ökad kunskap kring ämnet afrohår och hårvård.

RSS 2.0