Varför Aloe vera?

 
 
Fördelar med Aloe veran:
  • Aloe vera bidrar till ökad hårväxt. Det går att använda aloe veran som en naturlig hårbehandling att förhindra tunt hår, flintskallighet m.m.
  • Aloe vera kan fungera som en naturlig schampoo. När man blandar aloe veran med kokos mjölk och naturliga oljor såsom mask olja eller jojoba olja så blir det en naturlig schampoo. Det går även bra att blanda aloe veran i din favorit schampoo, detta så att håret får i sig näringsrika ämnen.
  • Reducerar mjäll. Aloe veran hjälper hårbotten som är torr, genom att förse det med tillräckigt fukt så att det i sin tur inte resulterar till mjällig hårbotten. Aloe veran kan också öka blodcirkulationen och stimulera hårsäckarnas produktion av hårets naturliga oljor. Aloe veran återställer hårets naturliga olje balans
  • Leave in balsam. Aloe vera +Naturlig olja+ Vatten = Daglig leave in balsam.
  • Naturlig balsam. Aloe vera kan även fungera som en naturlig hårbalsam. Det återställer hårets naturliga glans och lyster. Det går även bra att ha i aloe veran i din hårbalsam. Det både stärker och gör håret mjukt. Gör håret hälsosamt! Passar all typ av hår.


    Information från blackgirllonghair.com




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

blackhaircare.blogg.se

Personer med afrotextuerat hår kan få hälsosamt och friskare hår. Personer med afrotextuerat hår kan även växa ut sitt hår så långt som de själv önskar. Målet med denna blogg är att bryta myten gällande personer med afrotextuerat hår och ge ökad kunskap kring ämnet afrohår och hårvård.

RSS 2.0